!!Hegyek!!
+2
Kamitora Kenzo
Kurosaki Ichigo
6 posters
1 / 1 oldal
Re: !!Hegyek!!
//Mível ide még Sajin nem írt írok én helyete.(Szóval ezt ugy vegyétek mintha Sajin írt volna)//
Mikor felértünk a hegyre nem látunk semi küllönöset, de fura hangokat halotunk és csöndben elindultunk megnézni miaz.
Kiderült hog néhány lidérc volt akik igen furán viselkedtek a megszokotnál.
Mikor felértünk a hegyre nem látunk semi küllönöset, de fura hangokat halotunk és csöndben elindultunk megnézni miaz.
Kiderült hog néhány lidérc volt akik igen furán viselkedtek a megszokotnál.
Ahogy baktatunk fel a hegyre egyszerre hangokat hallotunk meg. Majd közelebb mentünk.
-Na akkor most mi legyen mert ezek nem szokványos Hollowok.
Majd én előhúztam a Zanpakutom.
-Na akkor most mi legyen mert ezek nem szokványos Hollowok.
Majd én előhúztam a Zanpakutom.
Kamitora Kenzo- Hozzászólások száma : 9
Csatlakozás ideje : 2008. Oct. 29.
Miközben probáltam rájöni,hogy milyen hollowok ezek meglátam, hogy Kamitora elő akarja veni a kardját. Oda szoltam neki- Még várj elöb szolní kéne Hitsugaya csapatának. - és vártam ,hogy mit tesz.
Komamura Sajin- Hozzászólások száma : 9
Csatlakozás ideje : 2008. Oct. 17.
Tartózkodási hely : Tisztalelkekvárosa, lélekenergia: 7400 , / Ban-kai 8600, /7. osztag kapitánya
-Komamura nem várhatunk míg ideérnek a többiek, kitudja hogy mire készülnek ezek a lidércek, én minden esetre megtámadom öket. -Mondtam és levetem a hátamról a Zanpakutom és megindultam a lidércek felé.
Kuniyoshi Isozaki- Hozzászólások száma : 10
Csatlakozás ideje : 2008. Oct. 31.
Tartózkodási hely : Tisztalelkek városa / lélekenergiád:6000 / Ban-Kai:7000 / Helyetes Shinigami / Hollow maszk:2000
Ahogy Kuniyoshi megindultál a Hollowok felé azok észre vették és felétek vették az irányt. 7 hollow volt ott. Így Sajinnak 3 Kamitorának 2 és neked Kuniyoshi szint úgy 2.
Nos a harc kimenetelét részletesen kérem.
Nos a harc kimenetelét részletesen kérem.
Abarai Renji- Admin
- Hozzászólások száma : 51
Csatlakozás ideje : 2008. Oct. 16.
Mivel nem volt más választásom meg kelet küzdenünk velük!
- Mindenki figyeljen nagyon nehogy meglepetés érje! - mondtam Kamitoranak és Isozakinak.
Megindultunk a lidércek felé ahogy od értünk akor látam meg ,hogy ezek a lidércek sokal nagyobak mint hitem de akit mi kerestünk nem volt köztük! Szoltam ketejüknek - Figyeljetek nincs köztük az a hollow akit mi keresün! Lehet ,hogy valahol bujkál figyeljetek a hátatok mögé! Értetétek? - és az utolso szavam után meg támadtam a hollowokat.
- Mindenki figyeljen nagyon nehogy meglepetés érje! - mondtam Kamitoranak és Isozakinak.
Megindultunk a lidércek felé ahogy od értünk akor látam meg ,hogy ezek a lidércek sokal nagyobak mint hitem de akit mi kerestünk nem volt köztük! Szoltam ketejüknek - Figyeljetek nincs köztük az a hollow akit mi keresün! Lehet ,hogy valahol bujkál figyeljetek a hátatok mögé! Értetétek? - és az utolso szavam után meg támadtam a hollowokat.
Tartózkodási hely : Tisztalelkekvárosa, lélekenergia: 7400 , / Ban-kai 8600, /7. osztag kapitánya
Azonal megtámadtam a két hollow-ot, szerencsére az egyiket rögtön megöltem de a másik ügyeseb volt és kitért a támadásom elöl. A hollow azt mondta.- Úgy sem kapszel. Mire Isozaki.- fogadjunkm, és hirtelen a háta mögé kerültem és keté majd utána hosszába végtam. Mikor legyöztem a hollow-okat mentem segíteni a többieknek.
Tartózkodási hely : Tisztalelkek városa / lélekenergiád:6000 / Ban-Kai:7000 / Helyetes Shinigami / Hollow maszk:2000
Látam ,hogy Isozaki azonal végzet velük ugy,hogy én is gyorsan végeztem velük. Mikor rátámadtam az egyikre azt vetem észre ,hogy a másik hirtelen megvédi ugy ,hogy be ugrik elém.
- He he! Másraszámitotál?- kérdezte a hollow röhögve. Probáltam kihuzni a kardom de nem ment adig a másik rámtámadt. Egyre eröseben huztam a kardomat ki a hollowból de nem akart meni. - Most meg vagy!!! -kiáltota a hollow. Mikor már ép meg akart ölni pont akkor sikerült ki huznol a kardom a sérült hollowból. De viszont a sisakomat darabokra tört. De legaláb a az egyiküket sikerült legyürnöm de a másik már nem ment olyan könyen. - Legyözheted ezt a gyenge senkit de velem nehezeb dolgod lesz! - mondta fenhéjázva. - Igen? Forduj meg!- mondtam neki. - Ha ha ha!!! Azthiszed bedölök enek az olcso tröknek ,hogyha megfordulok azonal meg támadsz. - és magában kuncogot. - Na itt a vége. - jelentetem ki neki de nem hite el. Ekor Isozaki támadta meg.
- He he! Másraszámitotál?- kérdezte a hollow röhögve. Probáltam kihuzni a kardom de nem ment adig a másik rámtámadt. Egyre eröseben huztam a kardomat ki a hollowból de nem akart meni. - Most meg vagy!!! -kiáltota a hollow. Mikor már ép meg akart ölni pont akkor sikerült ki huznol a kardom a sérült hollowból. De viszont a sisakomat darabokra tört. De legaláb a az egyiküket sikerült legyürnöm de a másik már nem ment olyan könyen. - Legyözheted ezt a gyenge senkit de velem nehezeb dolgod lesz! - mondta fenhéjázva. - Igen? Forduj meg!- mondtam neki. - Ha ha ha!!! Azthiszed bedölök enek az olcso tröknek ,hogyha megfordulok azonal meg támadsz. - és magában kuncogot. - Na itt a vége. - jelentetem ki neki de nem hite el. Ekor Isozaki támadta meg.
Rögtön bele is vágtam a fejébe a kardom és el is pusztult. Sajin megköszönte és folytatuk tovább.
Eltetem a kardom és szoltam ketejüknek ,hogy folytasuk az utunkat. Elindultunk ,hogy átváglyunk a hegyen. A hegy másik oldalán veszélyeseb volt a haladás mert sokal meredekeb volt mit a másik oldal és ez megnehezitete az elöre haladást. Szoltam Kamitorának és Isozákinak - Figyeljetek a lefelé menetnél mert elég meredek. - és haladtunk továb.
Re:!!Hegyek!!
Igyekeztem megkeresni Kenzo-t:Futottam 2000el hogy utólérjem őket.
Láttam elől a csapatot & odaszoltam:
-VÁÁÁÁRRJATOK MEG!!!!!!HuhhHuhh elfáradtam egy kicsit.Azért vagyok itt hogy átvegyem Kenzo helyét.
Láttam elől a csapatot & odaszoltam:
-VÁÁÁÁRRJATOK MEG!!!!!!HuhhHuhh elfáradtam egy kicsit.Azért vagyok itt hogy átvegyem Kenzo helyét.
Halotam hogy valaki kiabál és ugy gondoltam odanézek hogy lásam kiaz, nem tudtam kiaz de ugy gomdoltam oda szólok Sajin-nak. -Sajin, héééé jöt valaki, asztmondja hogy átveszi kenzo helyét!!!! Orditotam oda neki. Sajin azon nyomban ott termet és várta a beszámolot hogy hogyhívják azt a fiut aki átt veszi kenzó helyét.
Re:!!Hegyek!!
A nevem Kurosaki Hintaro és engem küldtek a SoulSocietyből hogy átvegyem kenzo helyét hogy miért azt még én sem tudom.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|