!!!Fontos!!!
3 posters
1 / 1 oldal
!!!Fontos!!!
Az oldal sokmindenben fog változni, de csak hétfötöl kezdem a változtatások felsorólását.
Az elsö hogy mostantól kizárólag kitalált játékosokal lehet játszani.
Akik visszont Adminok azok maradnak is Adminok, és akik már Bleach-es szereplövel voltak azok pedig Modik lesznek ha megfelel nekik.(Várom a válaszotokat)
A második az hogy mostmár nézük az Elötörinél a helyesírást, visszont nem kell hibátlannak lennie mível én sem tudok valami helyesen írni lényeg hogy ne legyen tele hibával. Akik visszont már megirták a törijüket és van benne hiba nem kel javitaniuk, vagy ha pedig nincs benne hiba akor jó: Ken Aruya, Kamitora Kenzo, Suei Nagai, Nakamura Shiori, Kurosaki Hintaro, Kuniyoshi Isozaki, Bayushi Sodzsu.
A harmadik az hogy megszüntetem a Bleach játékosok törijét mivel már simán Adminok és Modik lesznek.
De lesznek Mesélöink is Adminok-ból és Modik-ból választok ki ketöt(Várom a jelentkezöket).
Az elsö hogy mostantól kizárólag kitalált játékosokal lehet játszani.
Akik visszont Adminok azok maradnak is Adminok, és akik már Bleach-es szereplövel voltak azok pedig Modik lesznek ha megfelel nekik.(Várom a válaszotokat)
A második az hogy mostmár nézük az Elötörinél a helyesírást, visszont nem kell hibátlannak lennie mível én sem tudok valami helyesen írni lényeg hogy ne legyen tele hibával. Akik visszont már megirták a törijüket és van benne hiba nem kel javitaniuk, vagy ha pedig nincs benne hiba akor jó: Ken Aruya, Kamitora Kenzo, Suei Nagai, Nakamura Shiori, Kurosaki Hintaro, Kuniyoshi Isozaki, Bayushi Sodzsu.
A harmadik az hogy megszüntetem a Bleach játékosok törijét mivel már simán Adminok és Modik lesznek.
De lesznek Mesélöink is Adminok-ból és Modik-ból választok ki ketöt(Várom a jelentkezöket).
A hozzászólást Kurosaki Ichigo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 15, 2009 11:29 am-kor.
Re: !!!Fontos!!!
Jelentkeznék mesélönek ha lehet.
Komamura Sajin- Hozzászólások száma : 9
Csatlakozás ideje : 2008. Oct. 17.
Tartózkodási hely : Tisztalelkekvárosa, lélekenergia: 7400 , / Ban-kai 8600, /7. osztag kapitánya
Re: !!!Fontos!!!
A hollow-ok és Quincy-k nél is lesz némi változás és két ujj karakterel fog bövülni az oldal.
1. Lehet majd Bontoukat-is inditani mihelyst idöm lesz megcsinálom.
2. És egyéni képeségel rendelkezö emberek-et is inditani mint pl: orihime és chad.(de a képeségek legyenek kitaláltak.)
1. Lehet majd Bontoukat-is inditani mihelyst idöm lesz megcsinálom.
2. És egyéni képeségel rendelkezö emberek-et is inditani mint pl: orihime és chad.(de a képeségek legyenek kitaláltak.)
kaszt
lehet vaizard kasztot indítani?
lawliet- Hozzászólások száma : 1
Csatlakozás ideje : 2009. Apr. 12.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|